onze salons

Onze Salons

Hair by Valentino - Kruisland - Oude Tonge
since 1989

Onze salons

Hieronder volgt een korte impressie van onze salons. Wij hebben momenteel één salon in Oude-Tonge en één salon in Kruisland. Scroll verder naar beneden om de salons te bekijken en een afspraak te maken. Druk op één van de knoppen onderstaand en bekijk alle producten die wij aanbieden of de verschillende productlijnen van Davines!

bekijk onze productendavines productlijnen
kapsalon Oude-Tonge

Oude-Tonge

Onze kapsalon in Oude-Tonge is gelegen in het hart van Oude-Tonge. Parkeren kan eenvoudig voor de deur, de parkeerplaatsen aan de Kerkring kunnen hiervoor gebruikt worden. In deze salon vindt u een zeer ruim assortiment aan Davines producten en zijn er voldoende kapplaatsen om u comfortabel te kunnen helpen.

maak een afspraak
kapsalon kruisland

Kruisland

Onze kapsalon in Kruisland is gelegen net buiten het centrum van Kruisland. Parkeren kan eenvoudig voor de deur, de parkeerplaatsen rondom de salon zijn privé en enkel en alleen bedoeld voor onze klanten. Vanuit de parkeerplaats staat u binnen 10 stappen in onze salon. In deze salon vindt u een zeer ruim assortiment aan Davines producten en zijn er voldoende kapplaatsen om u comfortabel te kunnen helpen.

maak een afspraak
Kapsalon
onze salon

We love what we do!

Plezier en kwaliteit staat bij ons altijd voorop! Wij vinden het heerlijk om creatief bezig te kunnen zijn met uw haar. Wij nemen uw styling dan ook zeer serieus en zijn pas tevreden wanneer u dit ook bent. Maak eenvoudig een afspraak en wij zien u graag terug in onze salon!

Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland
Producten Kapsalon in Oude-Tonge
onze producten

Onze producten

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van een aantal producten die wij verkopen. Ook kunt u zien wat voor de meest voorkomende problemen de beste producten zijn. Klik op de button hiernaast en bekijk alle producten!

bekijk alle producten
Kapsalon
onze waarden

Onze 4 waarden

Wij zijn een trotse partner van Davines, dit zorgt ervoor dat onze salon altijd werkt volgens de onderstaande 4 waarden!

Kwalitatieve kapsalon

Kwaliteit

Kwalitatieve producten en diensten aanbieden. Dat is waar wij voor staan.

Kapsalon in Oude-Tonge
Kapsalon in Kruisland

Ecologisch

Wij vinden het belangrijk dat onze producten het ecologisch systeem zo min mogelijk belasten.

Diervriendelijke producten

Diervriendelijk

De producten die wij gebruiken in onze salon zijn geheel diervriendelijk.

Kapsalon

Passie

Onze drijfveer die wij al meer dan 30 jaar lang bezitten.

Our team

Het team

Volg ons op Instagram!