beauty for you and the planet

Davines productlijnen

absolute beauty

Davines OI

Davines OI. Gemaakt met Roucou-olie, deze olie zorgt ervoor dat het haar een unieke glans en zachtheid krijgt. Deze producten zijn geschikt voor alle soort haartype. Deze lijn kenmerkt zich door de intensieve verzorging en fijne geur die de producten bij zich dragen. Daarnaast zijn de huidverzorgingsproducten zoals: de handbalm en bodywash ook extreem voedzaam voor de huid, mede dankzij de Roucou-olie.

Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland
The line for the well-being of every type of hair

Davines Essential Haircare

Essential Haircare is het perfecte voorbeeld dat Davines sterk geloofd in duurzame schoonheid. Elke productlijn is verrijkt met een natuurlijk en actief ingrediënt afkomstig van Italiaanse boerderijen, wat bijdraagt aan de biodiversiteit van de planeet. De Essential Haircare lijnen hebben ieder hun unieke doel, bestaande uit: voeding, hydratatie, volume, glans, bescherming, elasticiteit, gladheid, probleemoplossend en dagelijkse verzorging.

Where nature and technology meet

Davines Naturaltech

Davines Naturaltech is een probleemoplossende productlijn! Heeft u te maken met een te vette hoofdhuid of hormonaal haarverlies, de producten van Naturaltech zijn samengesteld om de meest voorkomende hoofdhuid- en haaraandoeningen te voorkomen, oplossen en te ondersteunen.

blonde hair needs special care

Davines Heart of Glass

Davines Heart of Glass is een productlijn speciaal voor blond haar. De beste producten voor blond haar vindt u in deze lijn. De producten zijn gemaakt met een aantal natuurlijke ingrediënten waaronder: Jagua, een vrucht die duurzaam wordt verbouwd in Colombia om de biodiversiteit te behouden.

Beauty for your face, hair and body

Davines Authentic Formulas

Alle producten van de Authentic Formulas zijn extra zacht, reinigen, hydrateren, beschermen en voeden alle soorten haar en huid feilloos. Deze lijn maakt gebruik van natuurlijke oliën die uw haar, lichaam en gezicht intens voeden.

Volg ons op Instagram