Shampoo

Het kiezen van de juiste shampoo is niet altijd even makkelijk. Wij adviseren u graag en kiezen de juiste shampoo samen met u, welke het beste past bij uw haar. Op deze pagina kunt u lezen wat belangrijk is bij het kiezen van een shampoo. Een goede shampoo is voor iedereen anders, dit is compleet afhankelijk van de eisen, problemen en doelen met een shampoo. Elke shampoo heeft een unieke eigenschap en bezit unieke ingrediënten!

Belangrijk om te weten is, dat de shampoos van Davines geen zeep bevatten. Zeep droogt het haar namelijk extra uit.  Aan de hand van uw haarstatus kunnen wij bekijken welke shampoo het beste voor u geschikt is.

Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland
onze keuze voor gezond/normaal haar

Gezond/normaal haar

Davines DEDE Shampoo is een dagelijkse shampoo voor medium fijn en fijn haar. Het zorgt voor zacht schuim en maakt het haar glanzend! Daarnaast bezit het ook een aantal natuurlijke ingrediënten waaronder het Orbassano Red Celery extract, dit zorgt voor de eerder genoemde eigenschappen!

Benieuwd naar deze shampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor een allround topper

Allround topper

De Davines OI Shampoo is een intensief voedende shampoo. Deze shampoo is verrijkt met Roucou olie. Deze olie geeft het haar een enorme zachtheid, glans en volume! Bekijk HIER meer producten van deze lijn!

Benieuwd naar deze shampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze tegen droog haar

Droog en/of gekleurd haar

Gekleurd en droog haar is een probleem wat vaak voorkomt. Om u gekleurde haar intens te voeden en het haar de glans en hydratatie terug te geven adviseren wij vaak de NOUNOU shampoo van Davines. Deze shampoo geeft een diepe hydratatie, is rijk voedend en verzorgd uw gekleurd haar optimaal. In deze shampoo is het extract van de Torre Guaceto Fiaschetto tomaat verwerkt. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke zachtheid wordt teruggebracht.

Benieuwd naar deze shampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor Gekleurd haar

Gekleurd haar

Davines MINU shampoo is de beste shampoo voor gekleurd haar. Deze shampoo is gemaakt met behulp van het Salina Caper bloesem extract. Dit bloesem extract zorgt voor een langdurige en diepe glans. Daarnaast zorgt de shampoo ervoor dat de kleuren langer hun diepe glans en kleur behouden.

Benieuwd naar deze shampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor gekruld haar

Gekruld haar

Davines LOVE CURL Shampoo is een shampoo die ontwikkeld is voor krullend haar. Deze shampoo bevat amandel extract en is hierdoor uitermate geschikt voor uw krullen. Het zorgt voor extra veerkracht en doet daardoor geen afbreuk aan de krullende textuur van het haar!

Benieuwd naar deze shampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor vettig haar

Vettige hoofdhuid

Een hele goede shampoo tegen een vette hoofdhuid. De Davines Rebalancing shampoo is een shampoo die de talgproductie tegengaat en daarmee de vettige hoofdhuid minimaliseert.

Benieuwd naar deze shampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze tegen roos

Roos

Roos/schilferige hoofdhuid is heel vervelend en zorgt ervoor dat u vaak onzeker bent over uw haar. De Davines Purifying Shampoo met als hoofdbestanddeel Paardenbloem Phytoceuticals zorgt ervoor dat uw roos, schilfers wordt aangepakt en deze op een natuurlijke manier verdwijnt. Een zuiverende shampoo voor de hoofdhuid met roos. Ook voor Psoreasis problemen kan deze shampoo worden gebruikt.  

Benieuwd naar deze shampoo, of andere producten uit deze Purifying lijn? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze tegen haarverlies

Haarverlies

Davines Energizing shampoo is een heel goed product tegen haaruitval. De ingrediënten in deze shampoo zorgt ervoor dat de doorbloeding van de hoofdhuid optimaal wordt gestimuleerd. Het is belangrijk dat u de shampoo inmasseert en deze een aantal minuten laat inwerken. Op deze manier wordt de doorbloeding gestimuleerd en gaat het de haaruitval tegen.

Benieuwd naar deze shampoo of andere producten uit deze Energizing lijn? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze tegen pluizig haar

Pluizig haar

Davines Love Smooth shampoo is de beste shampoo tegen pluizig haar. Deze shampoo voedt het haar intensief met het Minuta Olivee extract. Dit extract zorgt ervoor dat uw haar de ''gladde'' look terug krijgt.

Benieuwd naar deze shampoo of andere producten uit deze Love Smooth Lijn? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor een gevoelige hoofdhuid

Gevoelige hoofdhuid

Davines Calming Shampoo zorgt ervoor dat de hoofdhuid op een rustige manier wordt gereinigd. Het heeft een kalmerende werking voor de hoofdhuid. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van ingrediënten zoals Bosbes Phytoceuticals, bekend om de antioxiderende werking.

Benieuwd naar deze shampoo of andere producten uit deze Calming lijn? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor een droogshampoo

Droogshampoo

Davines Hair Refresher. Deze droogshampoo is ideaal voor dagelijks gebruik. Deze droogshampoo maakt gebruik van rijstzetmeel, wat ervoor zorgt dat overtollig talg wordt geabsorbeerd. Daarnaast geeft het uw volume ook nog een boost.

Benieuwd naar deze droogshampoo? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

PS. er staat een leuke blog voor u klaar, HIER kunt u hem lezen!

Volg ons op Instagram