Bruidskapsel

De mooiste dag van jullie leven... daar hoort natuurlijk een betoverend bruidskapsel bij! Ook in deze specialisatie volgen wij regelmatig trainingen om jou, op jouw dag , op z’n mooist te laten stralen. Van tevoren gaan we natuurlijk samen met jou in gesprek en wordt bekeken wat jouw wensen zijn en onze mogelijkheden . Waar jij blij van wordt en vooral wat bij jou past. Dit kan natuurlijk in combinatie met één of meerdere proefkapsels. Ook kunnen wij de visagie verzorgen, zodat u helemaal ontzorgt wordt. Wij hebben een schoonheidsspecialiste binnen onze salon die u hierbij graag helpt! Natuurlijk zorgen wij ook voor een touch up van de bruidegom, zodat jullie op deze bijzondere dag samen stralen. Ook voor de gasten verzorgen wij graag het haar, waardoor iedereen er mooi en feestelijk uitziet, wij doen dit heel graag!

maak een afspraak
Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland

Tarieven

Hieronder vindt u een prijs indicatie, om precies de juiste indicatie te krijgen, neem dan contact met ons op. Je haarlengte en wensen bepalen natuurlijk uiteindelijk de prijs. Wij horen graag jouw vragen en wensen.

Bruidskapsel

Vanaf €42.50

Wij werken op basis van behoefte en inspiratie en met de daar bijkomende tijd die ervoor nodig is. Wij geven u vooraf een indicatie van de benodigde tijd voor uw droom bruidskapsel!

Proefkapsel

Vanaf: €37.50

Bruidegom Touch Up

Vanaf €18.25

Bruidsarrangement

Vanaf: €80.00

Neem vrijblijvend contact op m.b.t. dit zeer complete arrangement

maak een afspraak