Haarlak en haarsprays

Op deze pagina vindt u onze hairsprays. Wij maken hier onderscheid tussen haarlak en hairsprays, die Glans geven of uw kapsel verstevigen op een luchtigere manier. Ook hebben wij in onze productlijnen spray’s die uw haar beschermen tegen de hitte van een föhn of stylingtang.

Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland
De juiste haarlak voor u

Haarlak

Een professionele haarlak! U wil natuurlijk de het bestevoor uw haar! Het is daarom goed om te bepalen wat u belangrijk vind aan uw hairspray. De hairsprays van de More Inside lijn van Davines zijn in  3 sterktes verkrijgbaar waaronder: medium, strong en extra strong hold! Deze zijn weer gemakkelijk  uitkambaar en laten geen lakresten achter.

krullend haar

Krul activerende spray

Davines LOVE curl revitalizer is een elastische en revitaliserende spray voor golvend of krullend haar. Het verhoogt de vitaliteit en elasticiteit van krullen tussen shampoos door. Het regelt het kroeseffect. Deze spray is rijk aan eiwitten en vitamine B en E en heeft daardoor een elastische en volume gevende werking.

hair shield

Hair shield

Davines MELU hair shield. Dit schild is ideaal om te gebruiken voor het stijlen met warme apparaten! Denk hierbij aan het stijlen  en föhnen van uw haar.

no-gas haarlak

No-Gas haarlak

Een heerlijke flexibele haarlak. Het unieke van dit product is dat he structuur aanbrengt en tevens het haar borstelbaar houd!

shimmering mist spray

Shimmering mist

Een glanzende hair mist voor glanzend en fluweelzacht haar, geeft glans en bestrijdt kroezen zonder het haar te verzwaren.

Volg ons op Instagram