Clay, wax en pomade

Het kiezen van de juiste stylingsproducten is niet altijd even makkelijk. Wij adviseren u graag en kiezen het juiste product voor u. Op deze pagina kunt u lezen wat belangrijk is bij het kiezen van een product. Een goede styling is voor iedereen anders, dit is compleet afhankelijk van jouweisen,  en doelstelling van het product. Elk product heeft een unieke eigenschap en bezit unieke ingrediënten! En geeft hiermee de juiste uitstraling voor jou!

Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland
matte finish wax

Strong dry wax

Deze wax van Davines geeft een matte finish aan uw haar. Het heeft daarnaast een sterke hold!

shine styling wax

Shine Wax

Dit is een styling wax die ervoor zorgt dat uw haar extraglans krijgt! Het heeft een lichte hold , mocht u een sterkere hold willen bereiken, is deze ook te mengen met bijv. de Strong Dry Wax.

strong matte clay

Matte Clay

Bent u meer fan van een clay? Deze clay geeft een matte afwerking en zorgt voor een sterke hold! Het zorgt voor een sterke hold, zonder het ''natte'' effect te krijgen, wat bij een gel wel voorkomt!

forming pomade

Forming Pomade

Deze pomade is uitstekend om textuur aan kort haar te geven. Het maakt het haar niet zwaar en zorgt ervoor dat het in het juiste model te brengen is. Het geeft een natuurlijke look!

medium hold gum

Gum

Deze gum zorgt ervoor dat het haar op een natuurlijke manier een matte finish en medium hold krijgt. Dit product is zeer geschikt als je niet van plakkerige stylingsproducten houdt!

strong cream gel

Strong hold cream Gel

Voor de liefhebbers van een gel is dit een uitstekende keuze! Deze gel geeft het haar een ''wet look''. Het elimineert daarnaast ook pluizig haar.

Medium Hold Pliable Paste

Medium Hold Paste

Deze Paste geeft het haar geen harde of plakkerige structuur, het behoud daarentegen de natuurlijke structuur en geeft toch een goede hold. Het is eenvoudig uit een tube te gebruiken. Het is een Paste die zeer makkelijk aan te brengen en te verdelen is! Zeker een topper in onze salons!

onze keuze tegen haarverlies

Zeezout Spray

Deze zeezout spray is bij vele mensen een absolute favoriet. Deze spray zorgt ervoor dat je haar een structuur meekrijgt om het in model te brengen. Door het product ook in de lengtes aan te brengen, behaal je hiermee de echte beach look''. Ideaal  ook om uw haar extra stevigheid en volume te geven, juist bij de hoofdhuid!

Volg ons op Instagram