Conditioner

Op zoek naar de juiste conditioner voor uw haartype? Bekijk hieronder dan evtuele opties voor de optimale conditionerende verzorging van uw haar! Nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag in de salon naar meer uitleg!

Kapsalon Oude-Tonge
Kapsalon Kruisland
onze keuze voor gezond/normaal haar

Gezond/fijn haar

Davines DEDE Conditioner. Deze conditioner is ideaal om uw fijne haar te verzorgen. Dit product bevat een aantal natuurlijke ingrediënten waaronder het: Orbassano Red Celery extract, dit zorgt voor een voedend resultaat zonder uw fijne haar te verzwaren!

Benieuwd naar deze shampoo of andere producten uit deze Dede Lijn? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor een allround topper

Allround topper

Davines OI Conditioner is zeker een absolute favoriet! Deze conditioner zorgt voor fluweelzacht en natuurlijk  glanzend haar. Dit product is verrijkt met Roucou Olie. Deze olie geeft het haar een enorme verzorging en glans ! Bekijk HIER meer producten van deze lijn!

Benieuwd naar deze conditioner? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze tegen droog haar

Droog en/of gekleurd haar

Gekleurd en Droog haar is een vaak voorkomend haarprobleem. Om uw gekleurde haar intens te voeden en het haar de glans en hydratatie terug te geven adviseren wij de NOUNOU Conditioner van Davines. Deze conditioner geeft een diepe hydratatie, voeding en zorgt daarnaast voor heel weernatuurlijk glanzend haar. In deze conditioner is het extract van de ''Torre Guaceto Fiaschetto'' tomaat verwerkt! Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke zachtheid wordt teruggebracht.

Benieuwd naar deze conditioner? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor Gekleurd haar

Gekleurd haar

Davines MINU Conditioner is de beste conditioner voor gekleurd haar. Deze conditioner is gemaakt met behulp van het Salina Caper Bloesemextract! Dit bloesemextract zorgt voor een langdurige en diepe glans. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat de kleuren langer hun diepe glans en kleur behouden. Benieuwd naar deze conditioner? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze voor gekruld haar

Krullend haar

Davines LOVE Curl Conditioner is de ideale conditioner voorjouw krullen! Deze conditioner bevat amandel-extract en zorgt hiermee voorextra verzorging , maar doet geen afbreuk aan de krullende textuur van het haar! Benieuwd naar deze conditioner? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

onze keuze tegen pluizig haar

Pluizig haar

Davines Love Conditioner is uiterst geschikt tegen pluizig haar. Deze conditioner voedt het haar intensief met het Minuta Olive extract. Dit extract zorgt ervoor dat uw haar optimaal verzorgd en hiermee ook  de ''gladde'' look terug krijgt. B

enieuwd naar deze conditioner? Wij geven u graag een vrijblijvend advies in onze salon!

haar mist

Leave-in conditioner

Davines DEDE hair mist. Deze leave in spray kan je op het haar laten en hoeft niet meer uitgewassen te worden. Deze spray maakt gebruik van Orbassano en het Rode Selderijextract! Dit zorgt ervoor dat u het haar gemakkelijk kunt uitkammen en et haar intens wordt gevoed!

Volg ons op Instagram