Written by:
Corne van Merrienboer
Published on:
March 16, 2023

Keratinebehandeling, hoe herstelt keratine beschadigd haar?

Benieuwd naar de voordelen van een keratinebehandeling? In deze blog leggen wij alles uit over een keratinebehandeling! Wanneer jij last hebt van droog en pluizig haar is dit een blog om te lezen.

De keratinebehandeling is ontstaan in Brazilië. Er wordtvaak gesproken over de Brazilian blow-dry. Pluizig en droog haar zijn hier notdone.  Brazili omarmt deze beautytrendvolledig.  

Voordelen van een keratinebehandeling?

Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat je haar glad, zacht,glanzend en pluisvrij wordt. Naast deze voordelen zorgt een keratinebehandelingnog voor meer zaken. Een belangrijk voordeel van een keratinebehandeling is datdeze de haargroei stimuleert! Veel mensen weten dit niet maar keratine zorgtwel degelijk voor een stimulering van de haargroei. Dit komt voort uit het feitdat je minder stylingsproducten nodig hebt. Deze invloeden ontbreken nu en voorkomendus beschadiging van uw haar. Een keratinebehandeling zorgt dus voor een enormscala aan voordelen.

Hoe vaak is een keratinebehandeling nodig?

Een keratinebehandeling blijft ongeveer 5 maanden aanwezig, wij adviseren om voor deze tijd de behandeling te herhalen om alle voordelen te behouden.

Volg ons op Instagram!